Top

Uslovi upotrebe

Korišćenjem ovog sajta, Vi dajete odobrenje na navedene odredbe. One se odnose na zakonska prava i obaveze kojima podležu svi korisnici ovog sajta.

1. Korisnicima je dozvoljeno pregledavanje sadržaja koji je dostupan na sajtu i korišćenjem za ličnu upotrebu, ali nije dozvoljeno kopiranje, reprodukcija i distribucija preuzetog sadržaja.

2. Registrovani korisnici se obavezuju da sve podatke koje prilože sajtu budu ispravni. Cilj ovoga jeste da, prilikom kupovine, kupovina i dostava proteknu u najboljem redu.

3. Mijatov d.o.o. zadržava pravo korekcije cene proizvoda.

4. Mijatov d.o.o. ne odgovara za upotrebu sajta i za eventualnu štetu koja bi mogla da nastane zbog upotrebe internet sadržaja koji je priložen. Svi korisnici služe se objavljenim sadržajem na sopstvenu odgovornost. Mijatov d.o.o. će se potruditi da redovnim održavanjem sajta pruži korisnicima tačnost i poudzanost podataka, ali ne preuzima odgovornost niti garantuje njihovu preciznost.

5. Mijatov d.o.o. zadržava pravo menjanja sadržaja sajta u bilo kom trenutku bez obaveza obaveštavanja korisnika i ne odgovara za posledice izazvane tim promenama.

6. Na sajtu je moguće pronaći linkove koji vode do eksternih veb stranica, sa ciljem da se pruži veći broj informacija korisnicima. Mijatov d.o.o. ne odgovara za tačnost i pouzdanost sadržaja tih stranica niti za eventualnu štetu ili neugodnosti nastale posećivanjem ili korišćenjem tih stranica.

7. Mijatov d.o.o. se trudi da svaka porudžbina bude ispunjena, ali ne može garantovati dostupnost nekih proizvoda sa sajta. Mijatov d.o.o. zadržava pravo prekidanja prodaje bilo kog proizvoda u bilo kom trenutku bez obaveštenja korisnika.

Nastavi